Poletni tabor v naravi

Poletni tabor v naravi 2020-07-22T23:04:32+02:00

V Mini kraljestvu si prizadevamo otrokom ponuditi programe, v katerih jim bomo približali zavedanje kako pomembno je vsakodnevno gibanje, čas preživet v naravi in pravo druženje s prijatelji. Tako jim med poletnimi počitnicami ponujamo 5 nepozabnih dni preživetih na kmetiji obkroženi z naravo in živalmi.

Nepozabna izkušnja, katero si bodo zapomnili za vse življenje 😉

KOMU JE TABOR NAMENJEN?

otrokom od 6. do 14. leta starosti.

V posameznem terminu sprejmemo 17 otrok. Skupinice so majhne, zato se lahko vsakemu otroku posebej posvetimo.

PREHRANA

Na taboru bomo imeli 5 obrokov hrane dnevno; 3 glavne obroke in 2 sadni malici. Otroci bodo aktivno sodelovali pri pripravi hrane in pogrinjkov, saj želimo da se aktivno vključijo v naš program dejavnosti, kjer bodo stvari poskusili s svojimi rokami, kajti le tako se bodo lahko naučili nečesa novega! 

#izkustvenoučenje

LOKACIJA

Posestvo se nahaja na Razborju pod Lisco 38 (10 min vožnje z avtomobilom iz Sevnice).

DNEVNE AKTIVNOSTI

Ko bodo prvi jutranji žarki že pokukali iza hribov, bomo naš dan pričeli z jutranjo telovadbo z elementi joge in meditacije. S tem bomo svoja telesa napolnili z energijo za nove podvige, saj bodo dnevi zelo aktivni. Odpravili se bomo na pohod, raziskovali gozd in naravo, spoznavali nove športe, se preizkusili v kmečkih igrah, se zabavali ob vodnih vragolijah, preizkusili svojo moč v kmečkih opravilih, si izdelali svoj lok in z njim streljali, hranili in skrbeli za domače živali in še veliko drugih zanimivih stvari.

! NOVO v letošnjem letu !

Novosti v letošnjem letu je kar nekaj. Na kmetiji sta se nam pridružili dve novi prebivalki, Šentlandski plemeniti kobilici Alisa in Bella. Prav tako na vas že nestrpno čakajo tudi naše ovčke, predvsem Puhi in Beki, zajčki, kuža Medo, Mucka Simba in Tarzan ter kokoške. Kot dodatni modul pa si bo letos možno izbrati tudi paintball, ki je pri nas zelo priljubljen kot praznovanje rojstnega dne. Nekaj sprememb smo naredili tudi v programu, a ta naj zaenkrat ostane še skrivnosti.

CENA:

Cena: 180 €
Dva otroka iz iste družine: 320€
Novo!!!  Pridi s prijateljem in oba prejmeta 10€ popusta.

Dodatna aktivnost: Paintball (doplačilo): 10 €/otroka

 

*POPUSTI: Izberete lahko samo enega izmed popustov. Popusti med seboj se ne seštevajo. Upošteva se tisti, ki je za vas ugodnejši. V primeru, da koristite popust z bratom ali sestro, ne morete istočasno koristiti tudi popusta za prijatelja oziroma bratranca. V tem primeru vaš pijatelj ne more koristiti popusta z vami, saj ste vi že izkoristili popust z bratom/sestro.
Ob oddaji prijavnice je potrebno plačati 50€ akontacije.

OPOMBE:
 Pridržujemo si pravico do  odpovedi termina, v primeru premajhnega števila prijav otrok (prijavljenih mora biti najmanj 9 v posamezni termin).V tem primeru se je možno prestaviti v poznejši termin v kolikor je še kakšno prosto mesto. Če vam noben termin več ne ustreza vam vrnemo denar. Če otrok zboli pred začetkom programa ali termin odpoveste, vam ob predložitvi zdravniškega potrdila povrnemo vplačan denar (25€ administrativnih stroškov obdržimo).
V primeru, da se udeleženci ne držijo naših pravil in jih konstantno kršijo, si pridržujemo pravico, da udeleženca predhodno pošljemo domov.

 

"V naravi ni WiFi-ja, vendar pa lahko tam najdeš boljšo povezavo."

PRIJAVE:

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Proste termine bomo sproti posodabljali na spletni strani in prijavnici.
Prijavite se lahko na spodnji povezavi s klikom na prijavnico.

 

PRIJAVNICA POLETNI TABOR 2020 (klik)

Vas zanima kako smo se imeli pretekla leta?
OGLEJTE  SI VIDEO IN POKUKAJTE V GALERIJO