POLETNI TABOR V NARAVI

POLETNI TABOR V NARAVI 2021-03-06T22:12:38+02:00

Dobrodošli v Mini kraljestvu

 

V Mini kraljestvu si prizadevamo otrokom ponuditi programe, v katerih jim bomo približali zavedanje kako pomembno je vsakodnevno gibanje, čas preživet v naravi in pravo druženje s prijatelji. Tako jim med poletnimi počitnicami ponujamo 6 nepozabnih dni preživetih v naravi, obkroženi z živalmi in nepozabnimi doživetji.

 

Nepozabna izkušnja, katero si bodo zapomnili za vse življenje 😉

KOMU JE TABOR NAMENJEN?

Tabor je namenjen osnovnošolskim otrokom, ki imajo radi naravo in živali, se radi igrajo v gozdu in raziskujejo nove stvari. Uživajo v spletanju novih prijateljstev in si želijo postati bolj samostojni pripravljeni na vse izzive, ki jih čakajo na poti.

V posameznem terminu sprejmemo 20 otrok. Skupinice so majhne, zato se lahko vsakemu otroku posebej posvetimo.

PREHRANA

Na taboru bomo imeli 5 obrokov hrane dnevno; 3 glavne obroke in 2 sadni malici. Otroci se bodo aktivno vključili v naš program dejavnosti in sodelovali pri vsakodnevnih opravilih 

#izkustvenoučenje

LOKACIJA

Nahajamo se v osrčju Posavskega hribovja na hribčku v kraju Razbor pod Lisco 38, (10 min vožnje z avtomobilom iz Sevnice in 15 min vožnje iz Radeč ter 20 min vožnje iz Planine pri Sevnici).

AKTIVNOSTI

Ko bodo prvi jutranji žarki že pokukali izza hribov, bomo naš dan pričeli z jutranjo telovadbo z elementi joge in meditacije. S tem bomo svoja telesa napolnili z energijo za nove podvige, saj bodo dnevi zelo aktivni. Odpravili se bomo na pohod, raziskovali gozd in naravo, se igrali v našem Čarobnem gozdu, spoznavali nove športe, se preizkusili v kmečkih igrah, se zabavali ob vodnih vragolijah, preizkusili svojo moč v kmečkih opravilih, si izdelali svoj lok in z njim streljali, hranili in skrbeli za domače živali in še veliko drugih zanimivih stvari. Zvečer pa se bomo družili ob tabornem ognju, peli pesmi ter si pripovedovali zgodbe. Igrali se bomo različne povezovalne igre in imeli kino pod zvezdami.

KAJ OTROK PRIDOBI Z OBISKOM TABORA:

Cilj programa tabora je spodbujanje iznajdljivosti, samostojnosti, domišljije razvijanje novih znanj. Nova znanja in izkušnje pridobijo na področju življenja na kmetiji, narave, ekologije, rastlinskega in živalskega sveta, gozda, različnih spretnostnih del in veščin, športa, kulinarike, glasbe in kulture. Prav tako otrok pridobi nove komunikacijske veščine pri vsem tem pa spodbujamo sodelovanje in spoštovanje med otroci. Gradimo trdne vezi prijateljstva in sklepamo nova poznanstva. Želimo da so otroci v svojem odnosu iskreni in spoštljivi, da se znajo pogovoriti. Na splošno pa želimo, da se zavedajo, da se najboljše povezave dogajajo v fizičnem in ne digitalnem svetu. Otrok z obiskom tabora pridobi veliko novih življenjskih izkušenj in dragocenih spominov.

 

TERMINI 2021:

1.TERMIN: 27.6.-2.7.2021

2.TERMIN: 4.7.-9.7.2021

3.TERMIN: 11.7.-16.7.2021

4.TERMIN: 18.7.-23.7.2021

5.TERMIN: 25.7.-30.7.2021

6.TERMIN: 1.8.-6.8.2021

7.TERMIN: 8.8.-13.8.2021

8.TERMIN: 15.8.-20.8.2021

9.TERMIN: 22.8.-27.8.2021

CENA:

Cena: 180 €
Dva otroka iz iste družine: 320€
Novo!!!  Za dva prijatelja: 170€/otroka

DOPLAČILO DODATNA AKTIVNOST: Paintball in Nerf adrenalin: 15 €/otroka

 

*POPUSTI: Izberete lahko samo enega izmed popustov. Popusti med seboj se ne seštevajo. Upošteva se tisti, ki je za vas ugodnejši. V primeru, da koristite popust z bratom ali sestro, ne morete istočasno koristiti tudi popusta za prijatelja oziroma bratranca. V tem primeru vaš prijatelj ne more koristiti popusta z vami, saj ste vi že izkoristili popust z bratom/sestro. Ob oddaji prijavnice je potrebno plačati 50€ tabornine, s tem je vaša prijava potrjena.

 

"V naravi ni WiFi-ja, vendar pa lahko tam najdeš boljšo povezavo."

PRIJAVE:

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest
Prijavite se lahko na spodnji povezavi s klikom na prijavnico.

 

PRIJAVNICA POLETNI TABOR 2021 (klik)

 


Pokukajte kako smo se imeli pretekla leta v galerijo