Praznuj rojstni dan v Mini kraljestvu

Praznuj rojstni dan v Mini kraljestvu 2019-11-12T18:50:08+02:00

Doživi rojstni dan malo drugače. Kaj praviš? V naravi z veliko prostora za tekanje, obkrožen s svojimi najboljšimi prijatelji,  igrami in dobro hrano. Vse to je mogoče pri nas v Mini kraljestvu. .

Mami in ati pa kar brez skrbi za vse bomo poskrbeli mi, saj smo oblikovali lušten ALL INCLUSIVE paketek, ki vama zagotavlja brezskrbnost, brez mazanja posode, pečenja torte, pripravljanja miz, živčnosti, naglice in hiše obrnjene na glavo.  Vidva pa si le privoščita  sprostitev zase 😉

Želimo ti vse najboljše in naj se nepozabni rojstni dan prične! 🙂

ALL INCLUSIVE PAKETEK (za do 12 otrok) VSEBUJE:

  • najem prostora z okrasitvijo,
  • 2,5 urno animacijo,
  • pijača,
  • pica,
  • torta,
  • ustvarjalni material,
  • fotografije RD (po mailu),
  • animatorja.

KJE PRAZNUJEMO:

 • V MINI KRALJESTVU: Razbor 38. (10 min iz Sevnice).
  Tu se lahko otroci sprostijo in praznujejo nepozabni rojstni dan v naravi.
  • Cena paketka……………………………150€  (za do 12 otrok)
  • Vsak dodatni otrok……………………….5€  doplačila.
 • NA VAŠEM DOMU: Animatorje lahko povabite tudi na vaš dom.
  • Cena odvisna od vaših želja, dolžine animacije. Obračunajo se potni stroški 0,30/km.

Zagotavljamo vam 100% uživancijo.

TEMATIKE 

IZBIRATE LAHKO MED RAZLIČNIMI TEMATIKAMI:

 1. PAINTBALL ZABAVA
  (za vse željne akcije in pustolovščine. Preizkusi se v pravem Pop Gju in Fortnitu. Markerji so prilagojeni posebej za otroke. Glej zavihek  Paintball za otroke.)
 2. DETEKTIVSKA ZABAVA (SOBA POBEGA)
  ( V Mini kraljestvu smo zasnovali lastno sobo pobega, ki temelji na zgodbi kralja Bertolomeja in njegovega potovanja po svetu. Vam bo uspelo v omejenem času 70 min najti skrivni predmet in odkleniti vrata kraljestva. Pri otrocih je vedno prisoten tudi animator, ki je z njimi v sobi v času igranja igre. Število otrok je omejeno na 8 igralcev. Rojstni dan traja 2h. Cena praznovanja je 120€ in poleg igre vključuje tudi pico, torto, pijačo in najem prostora.  Za več informacij o sobi pobega kliknite na Soba pobega.)
 3. MASTER CHEF ZABAVA
  (Postani master chef in se preizkusi v peki palačink velikank in pice. Za glavno jed bomo spekli pico za sladico pa palačinke in jih namazali z vrhunskimi namazi ter okrasili s smetano in pisanimi mrvicami. Na koncu pa jih bo ocenila še strokovna žirija. Kaj praviš na torto iz palačink? Mmnnnnnnnmmmm  njami ♥
 4. ZNANSTVENI RD
  (Potuj v svet Alberta Einsteina, svet poskusov in nenavadnih stvari. Nadeni si zaščitna očala ter haljo in poskeniraj svoj prstni odtis za vstop v visoko varovan laboratorij, kamor imajo vstop samo povabljeni, saj ravno odkrivajo nekaj čisto novega, kar bo za vedno spremenilo svet).
 5. SAMOROG ZABAVA/ZABAVA ZA PUNCE
  (Za vse ljubitelje samorogov in mavrice. Že veš kako ti je ime v samorogščini? Potem odkrij pisan svet z nami, naliči se kot prava damica, si naredi pramenčke, nalakiraj nohte in se sprehodi po modni reviji ter nam pokaži svoje plesne korake. Popoln dan za punce!)
 6. LEGO ZABAVA
  (Kdo ne pozna brezčasnih lego kock. Sestavljali bomo najnovejše mojstrovine, postavili stolp v višini slavljenca in se preizkusili na poligonu igrivih kock. Si pripravljen na noro dogodivščino?),
 7. ŠPORTNI RD
  (Za vse ljubitelje gibanja, narave, iger, nogometa, smeha in druženja s svojimi prijatelji. V toplejših mesecih se bomo zunaj skupaj igrali med dvema ognjema, fantje se boste lahko pomerili v nogometu ali pa preprosto uživali v različnih skupinskih igrah? Katera je tvoja najljubša igra? Pridi, zaupaj nam jo in se jo bomo igrali skupaj 🙂

Resnično se zahvaljujem Mini kraljestvu za nepozabno organizacijo rojstnega dne naši slavljenki. Bila je čisto navdušena in še kar govori o tej zabavi. Priporočam dalje!

Vlasta M., starš

Hvalaaa slavljenec je bil presrečen. Vsi otroci so bili navdušeni! Hvala vama, se spet kmalu vidimo 🙂

Vesna G., starš

Vauuu njami najboljša jagodna rulada ever! <3

Tjaša, otrok

Še enkrat najlepša hvala za sijajno izvedbo rojstnega dne v soboto. Naša Lina je bila navdušena. Vas vsekakor priporočim naprej!

Anuša R., starš

Hvala vam:D Takšnega rojstnega dne še nismo praznovali 😀 Narava, športne igre, domač sok, pica…..RAJ ZA OTROKE! 😉

Andreja V., starš

Jeeeej najboljša zabava! Hvala Mini kraljestvo. Drugo leto bom zopet tu praznoval. Wihuuuu 😉

B.G., otrok

Slike so last Mini kraljestva. Kopiranje ni dovoljeno.