Soba pobega

Soba pobega 2020-02-20T18:51:25+02:00

.

 

.

 

Predstavljamo vam nekaj povsem novega. V Mini kraljestvu smo zasnovali dve lastni sobi pobega.

SOBA POBEGA NAGAJIVI ŠKRATKI
Nagajivi škratki iščejo sladek stoletja izgubljeni zaklad, zaradi katerega postaneš večno vesel in srečen. Sledite namigom praškratka Magnuma in odkrijte kaj je sladek zaklad. Na voljo imate 70 min. Poleg zaklada pa je potrebno najti tudi ključ, da se lahko rešite iz začaranega gozda in varno vrnete v Mini kraljestvo. Soba je primerna za otroke od 7 leta naprej.

NAGAJIVI ŠKRATKI
۞ Število igralcev: 2-8 oseb
۞ Starost: od 7 let naprej,
۞ Trajanje: 70 min.

SOBA POBEGA IZGUBLJENI KRALJ
temelji na zgodbi kralja Bertolomeja in njegovega potovanja po svetu. V sobi se soočite z njegovo zgodbo in preko namigov, ugank in kod dešifrirate skrita sporočila, ki vas pripeljejo do končnega cilja. Cilj pa je najti tisočletja skrito zmajevo kroglo želja in ključ, da se lahko ti in celotna ekipa rešite in tako končate razburljivo detektivsko pustolovščino, ki je podobna tisti v videoigrah in filmih. Na voljo imate 70 minut časa. Primerna je za otroke, mladino in odrasle od 13 leta starosti naprej.

IZGUBLJENI KRALJ
۞ Število igralcev: 2-8 oseb
۞ Starost: od 13 let naprej,
۞ Trajanje: 70 min.

Soba pobega je namenjena vsem, ki si želijo vnesti malo adrenalina v svoj vsak dan in stopiti v čevlje pustolovca in odkriti starodavno skrivnost.
Gre za izkušnje, kjer morate vklopiti vsa čutila in sodelovati kot skupina.

CENA:
۞ 2 igralca…………………….. 45€
۞ 3-5 igralcev …………………70€
۞ 6-8 igralcev………………… 90€

V sobi pobega je možno praznovati tudi ROJSTNI DAN. Doplačilo je 30€ in vključuje pijačo, pico, torto in najem prostora. Rojstni dan traja skupaj z igro 2h. V primeru, da rojstni dan praznuje otrok je v sobi prisoten tudi animator, ki jih spremlja in pomaga.

Za več informacij nam pišite na mini.kraljestvo@gmail.com ali pokličite na 031-206-865.

 

Se vidimo na pustolovščini 😉

 

 

 

prva soba pobega v Posavju