Tečaj rolanja in kotalkanja

Tečaj rolanja in kotalkanja 2019-09-24T15:54:54+02:00

Super zabava na 8 ih koleščkih. 😉

Tečaj rolanja/kotalkanja je namenjen otrokom od 3,5  do 12 leta starosti. Po želji pa lahko tečaj organiziramo tudi za malo večje otroke (starši). Otroci se bodo skozi igro naučili pravilnega padanja in vstajanja ter seveda varnega zaviranja, da bodo na koncu tečaja pravi mini mojstri rolanja. Razdeljeni bodo v homogene skupine. Poleg tega pa se bodo naučili veliko novih iger s katerimi bomo nevede utrjevali pridobljeno znanje. Na kotalkah pa se naučimo tudi plesa. V nadaljevanju pa sledijo tudi kakšni novi bolj napredni triki kot so limonce, lunce, vožnja nazaj, vožnja po eni nogi, vožnja po sprednjem in zadnjem koleščku ali pa samo po sprednjih. Uh možnosti je veliko.

Vsi naši tečajniki osvojijo pravilno tehniko vožnje, kar je odraz našega dobrega in srčenga dela in smo nanje neizmerno ponosni. Zadnji dan tečaja pa organiziramo pravo zabavo na osmih koleščkih in staršem pokažemo kaj smo se v tednu dni naučili.

Pridruži se tudi ti! Naj se zabava prične.
KLIKNI SPODAJ NA PRIJAVNICO IN SE PRIJAVI.

Tečaj traja 5 dni po 1,5h.

V primeru dežja dan nadomeščamo.
LOKACIJE TERMINI
Se vidimo spomladi 2020

PRIJAVNICA ROLANJE / KOTALKANJE 2019

CENA

35
  • CENA vključuje: 5 dnevni tečaj rolanja, pogostitev, diplomo in darilce.

Nisem si mislila, da se bo naša 3,5 letnica tako hitro in dobro naučila peljati. Hvala vam. Se vidi, da delate s srcem in zelo profesionalno!

K. V., starš

Zelo veliko so se naučili v teh 5 dneh. Hvala vam. Priporočam dalje! 🙂

Brigita, starš

Priporočam Karmen in njeno Mini kraljestvo 🙂

Špela J., starš